Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
motor hırsızlığı
araphüso26 yazdı:motorun üstüne brandanın altına zıpkını montajlayacaksın...motora nereden taaruz gelebileceğini hesaplayıp zıpkını otarafa çevirecen tetiğe bir ip bağlayıp brandaya montajlayacaksın...brandayı zorladımı zıpkın adamın böğrünü delecek bi daha kimseyi rahatsız edemeyecekSiyirdim nasıl fikir amaSmile
Abi çok kanlı oldu öyle.Temiz iş lazım.
Ver abi 220 yi bak nasıl oluyorSiyirdim
Deniz feneri olur mübarek.Bari bi işe yararSiyirdim
+30 (pisiko 2) Happy
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
araphüso26 yazdı:motorun üstüne brandanın altına zıpkını montajlayacaksın...motora nereden taaruz gelebileceğini hesaplayıp zıpkını otarafa çevirecen tetiğe bir ip bağlayıp brandaya montajlayacaksın...brandayı zorladımı zıpkın adamın böğrünü delecek bi daha kimseyi rahatsız edemeyecekSiyirdim nasıl fikir amaSmile

Hüso ...Senin motorun yok değil mi...

Kurban olduğum...Biliyor da vermiyor...HappyHappy
Bul
benim yaptığım çok basit bir sistem işinize yararmı bilemem
motoru yan taraf deliklerinden tekneye allen başlı civata ile tespitlemek
bunun anahtarını hırzısın taşıyacağını zanetmiyorum
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:benim yaptığım çok basit bir sistem işinize yararmı bilemem
motoru yan taraf deliklerinden tekneye allen başlı civata ile tespitlemek
bunun anahtarını hırzısın taşıyacağını zanetmiyorum
allen kullanmak cok kurnazca..hic aklima gelmemisti..Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:allen kullanmak cok kurnazca..hic aklima gelmemisti..Alkis
bu arada bir şeyde paylaşmak isterim denizden dönüşte yakıt hortumunu çekin karbüratörde benzin kalmasın arkadaşın motorunu aynı şekilde kalan benzin ile çalıştırmışlardı
ayrıca ve özellikle 2 zamanlı motorlar için karbüratördeki kalan benzini tam yakmak gerek tekne biraz uzun kaldığında benzin hemen uçuyor yağ kalıp katman yapıyor çalışmada sorun çıkartıyor
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:bu arada bir şeyde paylaşmak isterim denizden dönüşte yakıt hortumunu çekin karbüratörde benzin kalmasın arkadaşın motorunu aynı şekilde kalan benzin ile çalıştırmışlardı
ayrıca ve özellikle 2 zamanlı motorlar için karbüratördeki kalan benzini tam yakmak gerek tekne biraz uzun kaldığında benzin hemen uçuyor yağ kalıp katman yapıyor çalışmada sorun çıkartıyor
çalıştırmıyorki hıdır söküp kamyona yükleyip götürüyorlar,birde alyan ile bağladıgında o vidaları kesemezlermi genelde sökmüyorlar kesiyorlar çünkü.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2. el motor satışı LeVrEkCi 29 4,463 03-03-2014, 12:52
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi