Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haydin sazan avına
M.Ali abi..baliklar super,manzarada bir o kadar guzel..daha ne olsun..tebrikler..Alkis
afiyet olsunSeerf
Bul
arkadaşlar teşekkür ederim bir dahaki sefere daha güzel balıklar ve manzara fotoları olacak inanın çok beğeneceksiniz
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Bereketli olsun,Mehmet Ali Abicim.
Daha bol balıklı avlara İnşallah.
Bul
Abi ben seni istavritçi diye bilirdim sen müthiş sazancı olmuşsun harika yerler fakat bize çok uzak ama biliyorsun bizler için uzaklar çok yakın bir gün oralarda karşılaşabiliriz..

Bereketli olsun abi...AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Abi ben seni istavritçi diye bilirdim sen müthiş sazancı olmuşsun harika yerler fakat bize çok uzak ama biliyorsun bizler için uzaklar çok yakın bir gün oralarda karşılaşabiliriz..

Bereketli olsun abi...AlkisAlkisAlkis
haklısın yıllarımız hep şehir gürültüsüyle geçti. oralar kafa dinlemek için çok harika bir gün bir gece bence bir aya bedel Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:haklısın yıllarımız hep şehir gürültüsüyle geçti. oralar kafa dinlemek için çok harika bir gün bir gece bence bir aya bedel Gulumse

Evet abi biz niye yatılı gidiyoruz sanıyosunuz, çok güzel oluyor...

Artık sık sık tekrarlarsınız bu sazan avlarını..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
mehmet ali abi sazanların maşallahı var çok güzel kareler Alkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sazanlar 10 numara abilerim elinize sağlıkAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi