Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sirti kursunlari ve agirliklari
farukcum bilgiler için teşekkürler bir gün lazım olacakSeerf
Bul
Bu kurşunları uzun yıllardır kullanırım ve biz bunlara MAVRUKA deriz. İnanılmaz kullanışlı kurşunlardır. Kendi düzeneğimden bahsederek anlatıcak olursam (Akya,Sinavrit,Kılıç,)için kullandığım şekil. 8 kulaçta 3'lük fırdöndü. Fırdöndünün bedende kalan tarafına 75-100 grm mavruka uçlarında bulunan helozonik yayların ilk ucundan misinayı sarar gibi takarız ve diğer ucunda da aynı şekilde sarıp işlemi tamamlarız. böylece istediğimiz ağırlıklarla istediğimiz derinliğe ulaşırız. Balık binip çekilirken Mavrukaya gelirken el takımına döneriz(Makina kullanıyorsak) Av bitiğinde de sardığımız yönün tersiyle kolayca çıkarılır düğüm yok bağlama yok daha ne olsun. Hararetle tavsiye ederim ben çok memnunum. Paylaşım için teşekkürler Faruk kaptan.Ben biraz geç görmüşüm
Bul
deniz aşığı yazdı:farukcum bilgiler için teşekkürler bir gün lazım olacakSeerf

ALTAYLI yazdı:Bu kurşunları uzun yıllardır kullanırım ve biz bunlara MAVRUKA deriz. İnanılmaz kullanışlı kurşunlardır. Kendi düzeneğimden bahsederek anlatıcak olursam (Akya,Sinavrit,Kılıç,)için kullandığım şekil. 8 kulaçta 3'lük fırdöndü. Fırdöndünün bedende kalan tarafına 75-100 grm mavruka uçlarında bulunan helozonik yayların ilk ucundan misinayı sarar gibi takarız ve diğer ucunda da aynı şekilde sarıp işlemi tamamlarız. böylece istediğimiz ağırlıklarla istediğimiz derinliğe ulaşırız. Balık binip çekilirken Mavrukaya gelirken el takımına döneriz(Makina kullanıyorsak) Av bitiğinde de sardığımız yönün tersiyle kolayca çıkarılır düğüm yok bağlama yok daha ne olsun. Hararetle tavsiye ederim ben çok memnunum. Paylaşım için teşekkürler Faruk kaptan.Ben biraz geç görmüşüm
sagolun beyler..
Ercan abi,detayli aciklamalarin icin tesekkurler
bizim burada hep bu kursunlar kullanilir(sirtide)
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi