Yorumları: 46
Konuları: 7
slm kardeşim biliyorum nasıl beklediğini şu meşhur levreği bakalım ne zaman kısmet olacak iyi bak kendine unutmadan tansaşşın oradan bi balık kaçırdım ama sorma gitsin nerdeyse oltayı alıyordu elimden yanlız kuyruğunu gördüm tahminen lüferdi bilgine herkese rast gelsin
Yorumları: 240
Konuları: 35
Ali abi iki kere attım levreğe bu yaz biliyorsun biri ilerya biride ufak ispariydi...ikisindede yem nasıl gitti anlamadım ki kendi kendine çıkması imkansız...ayrıca bu yazın sonlarına doğru nasılda ufak ileryalara dalıyordu herkes şahitti...bir akşam eşkinaya kaldığımız akşamda devasa bir levreğin tören merasimi geçişinde hepimiz esas duruşa geçmiştik ama oltaya gelmiyor meret...yada bırakma yapacaz ama bizim oralarda o kadar sığ yok biliyorsun 4 m.den başlıyor...dalıyorduk beraber hatırlarsın...tek bir yöntem kalıyor geriye onuda yakında deneyecem sabret....deniz otobüsünün anaforuna sürekli rapala çalışacam yakındır abi sabret...içimde bir his var alacam...inancımı kaybetmedim...sende kaybetme...saygılar abi...görüşürüz....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kartallı bu azimle sen kesin levregi alacaksın canlı karedese ve tekeye süper vurur levrek kaya altlarından kepçe ile bulursan levrekde oralarda varsa cepte demektir rastgele
Yorumları: 240
Konuları: 35
[quote=Levrekcibaba]
kartallı bu azimle sen kesin levregi alacaksın canlı karedese ve tekeye süper vurur levrek kaya altlarından kepçe ile bulursan levrekde oralarda varsa cepte demektir rastgele:
ben zaten hep canlı teke ile avlanırım...hatta şimdi canlı tekeye çok iri zarganalar atlar...fakat ne hikmetse bir türlü tekeyle olsun yada başka canlı yemle levrek yakalayabilmiş değilim...hatta serum lastiği gibi kırmızı kurt bile taktım gelmiyor...sanırım bir yerlerde yanlışlık yapıyorum...ama yakalayacam hep içimde bir his yakalayacam...bu arada sağol hatırlatman için...rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o zaman av yerinde levrek yok yada sana rastgelmiyor bide canlı ispari izmarit istavrit takabilirsin tek kanca ve uzun salman lazım levrek ürkek hayvandır herşeyden huylanır
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
rastgele kartallı bende sana hayırlı kısmetler diliyorum. bu iş sabır işi bende ilk büyük balığı çok bekledim. sana devam etmeni tavsiye ederim .inşallah yakında iyi haberler bekliyoruz