Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Nihatcım,
Takım iş yapar görünüyor.

Mantar takmak daha mantıklı karışma açısından.
Ama sen hesabı tam yapmışsınki kepçe elinde.

Demekki balık gelecek...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Denemeden bir şey anlaşılmaz, ikisinede balık atlarsa zor olacağı kesin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Şuanakadar deneme yapıldımı bilmiyorum ama bence işe yaramayacak bir tarafı yok .Birisi orta su birisi dip kaçmaz
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Aygroup'un düşüncelerine ben de katılıyorum,Teknenin sağından ve solundan iki ayrı takım daha gerçekçi olur.Nihat bu takım için kafamızda ''acaba'' lar var.Bence karışıklığa neden olur.Olur da hedeflediğin levrek bu karışıklıkta pırrr derse içine oturur.Sen kamış kullanmayı tercih etmezsin ama takımın birini kamışla teknenin yanına yatır diğerini el oltası olarak istediğin derinlikte gezdir bence daha verimli olur..
(Bu arada konu eski imiş yazın yazmışsın görmemişim;denemen oldumu? )
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Nihat bu güne kadar yaptığın avlarda kullandığın şekli geliştirme yönünde bir deneme yaptığını sanıyorum. Denemeden daima fayda gelmiş olup birçok av yöntemi böyle bulunmuştur. İlk denemeyi ben de merakla bekliyecem. Olmadı ufak ufak değişiklikler yaparak en iyi ölçüleri bulacağından eminim. Sana bol şans diliyorum
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu takımı o zaman denemiştim takımı gayet iyi saldım akıntıyla gayet iyi geldi şansıma balık denk gelmedi çekerkende sorun yaşanmadı gayet güzel geldi fakat levrek zaten nazlı ve az bulunan balık oldugu için klasik takımımla avlanmak daha cazip geldi ve fantazi yapacak vakit yok diye düşündüm kendi kendime.
vakitsizlik beni engelliyor yoksa denenebilecek çok şey var levrek konusunda ki her çıkmamda zaten bişeyler deniyorum ama bu bazen verimi düşürebiliyor,klasik av şeklimle ne kadar çok zaman geçirebilirsem balık tutma şansım o kadar fazlalaşıyor.
yaptıgım fantazi av şekilleri belki verimli olabilecek ama o arada kaçırdıklarımı düşünüp yine klasiğe dönme ihtiyacı duyuyorum.